29.09.2012 г., 23:53 ч.

Самота 

  Поезия » Любовна
680 0 2

Какво ли всъщност е животът?

Една несбъдната мечта,

във който всеки се надява 

да срещне сродната душа.

 

Любов в омраза се превръща

и крие се в приятел враг,

и след поредния  предател 

с надежда нова тръгва пак...


Оставаш сам

със свойта сянка

и със изгубена мечта.

Какво ли всъщност е животът???

ЕДНА

ОГРОМНА

САМОТА...

 

© Красимира Касабова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??