25 feb 2009, 15:05

Самота 

  Poesía
392 0 0
                                      САМОТА


                   Затихва щастливата ода на Бах,
                   разбити са хиляди струи на прах.
                   Светлините заспиват във фонтана.
                   Самотата кърви като рана…

© Мимо Николов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??