3 dic 2014, 7:39

Самота 

  Poesía » De amor
399 0 1

Ах, как искам да летя

и как искам да почувствам любовта.

Сърцето ми да трепери

и щастието да намери.

Да не се лута безкрай,

а да се бори докрай.

Как искам птица да съм сега

и да мога да обиколя света.

Да видя любовта и да я уловя.

Птица съм да, но без крила.

Самотна от това,че открадна

моята душа.

Не искам аз самота,

ще се боря с това.

 

© Соня Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??