Ах, как искам да летя
и как искам да почувствам любовта.
Сърцето ми да трепери
и щастието да намери.
Да не се лута безкрай,
а да се бори докрай.
Как искам птица да съм сега
и да мога да обиколя света.
Да видя любовта и да я уловя.
Птица съм да, но без крила.
Самотна от това,че открадна
моята душа.
Не искам аз самота,
ще се боря с това.
© Соня Всички права запазени