24 sept 2015, 17:49

Самота 

  Poesía
371 0 0

Самота

 

Кажете ми, сама ли е звездата

излъчваща живот и топлина?

Сама ли е луната набраздена,

пулсираща във хорските сърца?

 

В пустинята сама ли е реката,

понесла се във бяг неоседлан?

Какво като с брега се разминава?

Все някога ще стигне океан.

© Иван Бърдаров Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??