4 oct 2004, 0:29

Самота 

  Poesía
941 0 2
Тарся аз нейде там любовта
под сламената шапка на нощта
пиша за нея докато догаря ми свещта
тьрся аз нейде там любовта
танцувам и си пея под дъжда
събирам капките в нечия душа
страстнно пия ги сякаш вкусвам от смъртта
търся аз нейде там любовта
изгаря вътре там лудостта
крие се тя от света
себе си повдигам от мрака на ума
сега убивам, убивам я - моята самота!

© Христо Иванов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??