7 oct 2014, 23:34

Самота ли? 

  Poesía » Filosófica
329 0 0

"Сам" не е синоним на болка,

асоциира се със сила!

Нима е нужно до мен да има друг човек,

за да съм щастлива?!?

Не е ли основателна причина просто фактът, че съм жива?

 

Цялата картинка е такава...

останалият сам започва да се самосъжалява,

да си измисля грешки, да се обвинява,

вместо да започне истината да осъзнава,

че често самотата не е поражение, а награда!

 

 

Казват, че светът бил за двама,

аз ще кажа, че светът е за хора,

които не се страхуват да се изправят пред него сами,

но с гордо вдигнати глави!

 

© Емануела Минова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??