"Сам" не е синоним на болка,
асоциира се със сила!
Нима е нужно до мен да има друг човек,
за да съм щастлива?!?
Не е ли основателна причина просто фактът, че съм жива?
Цялата картинка е такава...
останалият сам започва да се самосъжалява,
да си измисля грешки, да се обвинява,
вместо да започне истината да осъзнава,
че често самотата не е поражение, а награда!
Казват, че светът бил за двама,
аз ще кажа, че светът е за хора,
които не се страхуват да се изправят пред него сами,
но с гордо вдигнати глави!
© Емануела Минова All rights reserved.