24 feb 2013, 11:09

Самотата... 

  Poesía » De amor
595 0 1

Толкова дни и нощи в тази стая,
толкова надежди в кошчето...
Търсих те, няма да лъжа,
свикнах вече на този огън да се пържа,
стари спомени с нокти да стържа. 
Испански вечери изгубени,
някакви си дни,
ледени истини, в пустиня от надежди и мечти,
"Теб" няма, свикнах с мисълта май...
Всяка нова любов
значи вече край...

© Атанас Къшев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??