24.02.2013 г., 11:09 ч.

Самотата... 

  Поезия » Любовна
598 0 1

Толкова дни и нощи в тази стая,
толкова надежди в кошчето...
Търсих те, няма да лъжа,
свикнах вече на този огън да се пържа,
стари спомени с нокти да стържа. 
Испански вечери изгубени,
някакви си дни,
ледени истини, в пустиня от надежди и мечти,
"Теб" няма, свикнах с мисълта май...
Всяка нова любов
значи вече край...

© Атанас Къшев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??