9 may 2009, 21:52

Самотата я уби 

  Poesía » Otra
1007 0 5

 

Студът крещи без глас.

А вятърът танцува валс.

Момиче едно лежи на земята.

Открадната й е душата.

Тялото на мъртво прилича.  ( но не е )

Ала смъртта все още не я отвлича. ( защо ли )

Тъмнината се разпилява.

А ето и дъждът се появява…

 

Ято гарвани прелита…

 

Умира сякаш тя.

Без жалост животът изстива.

И с тихи стъпки бавно си отива…

© Ив Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??