Ако не бях казал тези остри думи,
Щях в широкия си ден да прораста...
Ако винаги търсех червените нокти
По гърба си, то между тях щях свободно
Да дишам...
Но исторически неизбежно е,
Аз и ти сме празни огледала...
Самотни огледала...
© Питър Хайнрих Todos los derechos reservados