11.07.2007 г., 23:01 ч.

Самотни Огледала 

  Поезия
496 0 0

Ако не бях казал тези остри думи,

Щях в широкия си ден да прораста...

 

Ако винаги търсех червените нокти

По гърба си, то между тях щях свободно

Да дишам...

 

Но исторически неизбежно е,

Аз и ти сме празни огледала...

Самотни огледала...

© Питър Хайнрих Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??