19 mar 2013, 13:10

Самотният беглец 

  Poesía
437 0 0

Сломено придвижвам се напред,
задавен в собствените сълзи.
Студено е, защото съм със сърце от лед,
познанството ми с теб това остави.

Напред не знам какво ще видя,
но дори и не помислям за това.
Не следвам път или чужда диря
и без водач натам вървя.

Къде е там, и това не зная,
но по-добре ли ще е да се спра.
Нестигнал никъде, някъде в безкрая,
в бягството си от тази самота.

© Димо Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??