1 ene 2008, 18:09

Самотният пастир 

  Poesía » Otra
1223 0 15


Красиво лице,
    но хладни очи.
А как искрицата
малка отново
да се
    появи!
Самотният пастир...
не изпитва
    смущение
от хорските чужди
тълпи.
Той има си своето
единствено утешение
в късче душевен 
              манастир.
---
Красиво лице,
    но хладни очи...
Какво в този живот
                    го сломи?...

© Любослава Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??