17 feb 2017, 11:40

Самотно сърце 

  Poesía » De amor
212 0 2

В нощта сияят звездите,

лъчи ме греят в самотата.

За теб спомените и мечтите,

уви, чезнат в празнотата.

 

Че ти – роза с цвят бял,

уви, само блян остана.

И в тъжния ми дял

на сърце ми има рана...

© Георги Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??