1 nov 2019, 21:52

Самоунижението на Лили Иванова 

  Poesía » De humor
409 0 0

"ГЕРБ пенсийка ми осигури,

как няма да ги залюбя?

Е, малко за "Графа" се поопозори,

ама за пари достойнството си губя."

© Георги Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??