Nov 1, 2019, 9:52 PM

Самоунижението на Лили Иванова 

  Poetry » Humour
411 0 0

"ГЕРБ пенсийка ми осигури,

как няма да ги залюбя?

Е, малко за "Графа" се поопозори,

ама за пари достойнството си губя."

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??