9 sept 2005, 1:55

Сантасе 

  Poesía
887 0 3
Разбъркай картите и давай!
Ще поиграем
сантасе,
ще пием бира и ще пеем
под такта нощен
на щурче..
Разбърквай картите, сефте!
Аз хвърлям първа
дама пика,
а ти си с коз -
държиш вале.
Ръка си взе,
е хайде ... стига!
Сложи на масата
спатия
и знай,
че купите са в моето сърце...

© Йоанна Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??