21 jul 2023, 21:13

Сара или безфинален сериал 

  Poesía
308 0 1


Какъв е филма ли? Не зная!
За някого е много стар.
Деца на улица играят,
в далечината пък - пожар...

Но акцентират на пожара.
Децата? Те са си деца...
Внезапен крясък - Сара, Сарааа...
А огънят е в тишина...

Димът поглъща и играта.
Надеждата ще изгори!...
Коя е Сара?... А децата
защо омразата ги скри?...

Греди и кости са в жарава,
стопени кукли без коси...
Развръзката ли наближава
или съдбата ще мълчи?...

И филмът свърши със загадка.
Недоизказано - боли...
Животът е като площадка
и търсим Сара - аз и ти...

С игра започваме до пепел
и цял живот бумти пожар...
Крещим, а всъщност само шепнем
във безфинален сериал...

© Валентин Йорданов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Хареса ми. И май и аз съм го гледал тоя филм, но не му помня името.
    Трудно ще намериш американски филм в който героинята да не е Сара или Бека, а за мъжете Сам или Бен... все евреиски имена - просто случайност.
    Ще рече човек, че 99% от американците са евреи.
Propuestas
: ??:??