26 jun 2018, 1:30

Сбогом 

  Poesía » De amor, Verso libre, Otra
471 1 1

За последно, казахме си сбогом.
За последно, плаках аз за теб.
За последно мислех, че светът ми рухна
след като не си до мен.
Липсваш  ли ми?
Да... Понякога си мисля колко ми е по-добре без теб,
друг път ми иде да ударя нещо и да си те върна!
Късно е да съжалявам, късно е да се обвинявам. 
Вдигам гордо днес глава и поглеждам към света,
не беше първия не беше и последния в моето сърце.
Вярно е, че обичах те повече от целия ми свят,
и че плаках ден и нощ за теб, но ти така и не дойде!
Звънях ти, за да ти го кажа, звънях ти, за да кажа сбогом!!!
Вече нямам нужда от твоите очи по-красиви от звездите,
от твоите заслепяващи дори и слънцето усмивки.
Ти беше щастието, надеждата, мечтата, грешката ми беше, че те направих целия ми свят,
тръгна си и светът ми рухна. Останаха само спомените и рухналите ми мечти.
Макар след всичко – още те обичам и ще чакам  отново пак да ме потърсиш, 
но късно ще е от мен го запомни, вече няма да съм там където ме остави.
Липсваш  ли ми?
Да... но повече ми липсват миговете прекарани с теб.
Не искам друго да видя в очите ти освен сълзи от радост,
макар и днес все още си ми слабост,
изписах цели редове от белия лист, но така и няма да ги видиш. 
Не искам твоето или нечие съжаление, искам твоята радостна усмивка 
да не слиза от лицето ти и винаги да си щастлив.
Казвам сбогом не на теб ,а на спомена за теб!

Днес те пускам, не идвай утре – вече няма да съм там където ме остави,
ще продължавам напред, волна като птичка и назад не ще погледна пак.
Бъди щастлив, не заради мен а заради теб самия! 
Не искам сълзи от твоите очи, искам само радост и искрени усмивки,
казвам сбогом за последен път със сълзи на очи!
Обичам те и макар да не можах това да ти го кажа, го написах на белия лист!
Сбогом щастлив бъди, от днес си волна птица!
Сбогом !!!
 

© Еленка Гишина Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??