4 jun 2006, 2:59

Сбогом 

  Poesía
783 0 7

Безброй съдби среща и разделя този свят,
безброй души погубват се в безкрая, замират в пъкления ад...
И ето - днес и нашият ред дойде,
да кажем "Сбогом!" с безразлична усмивка на лице...
Ти тръгваш - преследваш своите мечти,
а аз оставам тук с надеждата да върна миналите дни...
Ти губиш се в безкрая - отлиташ към бъдещето по-добро,
а аз прикована тук, очаквам утрешното зло...
Нека за последно махнем със ръце...
Дори и кратък миг да беше ти,
вечно ще те пазя в моето сърце!
...СБОГОМ...

© Усмивка Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??