16 jun 2013, 11:53

Сбогуване 

  Poesía » Filosófica
577 1 0

За тежки думи на раздяла
нямам сили.
Обръщам се
и просто си отивам.
Заключваш ме отвън
и чакаш, дали вратата ще разбия.
Но ти не знаеш
колко пъти
пред нечий праг
измръзнала треперих.
Сега глава си свеждам
и потеглям...
А ти, дали ще ме последваш?

© Снежа Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??