Jun 16, 2013, 11:53 AM

Сбогуване 

  Poetry » Phylosophy
595 1 0

За тежки думи на раздяла
нямам сили.
Обръщам се
и просто си отивам.
Заключваш ме отвън
и чакаш, дали вратата ще разбия.
Но ти не знаеш
колко пъти
пред нечий праг
измръзнала треперих.
Сега глава си свеждам
и потеглям...
А ти, дали ще ме последваш?

© Снежа All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??