30 may 2011, 0:17

Сбогуване 

  Poesía » De amor
659 2 1

Сбогуване

 

Повярвай ми, не мога да обичам

повече, отколкото тебе сега,

тези чувства втори път не ще изпитам,

дори и 20 пъти да се преродя.

 

Повярвай ми, не мога да целувам

никой друг с тази страст,

повярвай ми, че винаги ще те сънувам -

теб и миговете между нас...

 

Повярвай ми, че не мога така да гледам

с този поглед никой друг,

повярвай ми, за мене си последен,

сърцето ми завинаги ще бъде тук...

 

Повярвай ми, не мога да прегръщам

никой друг с толкова любов,

повярвай ми, че миговете в тази къща

са най-хубавите в целия ми живот...

 

Повярвай ми, че това, което ти казвам,

устните на друг не ще го изрекат,

"Обичам те" дори не винаги да го показвам...

остави сълзите да текат...


Да съм с теб обаче аз не трябва,

ще си тръгна тайно, без думичка да кажа...

Не ме питай защо това ти казвам и какво става -

просто искам да го знаеш!...

 

31.08.2010

© Радослава Михайлова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??