29 jul 2010, 9:13

Сбогуване 

  Poesía » De amor
424 0 0

                  СБОГУВАНЕ

 

Сянка на жена грее над отвесната скала.

С бяла кърпа за сбогом след моряка  маха.

Държи сякаш чайка с пречупени крила.

Мечти и спомени - останаха без стряха.

© Мимо Николов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??