6 feb 2018, 22:36  

Сбогуване със себе си 

  Poesía » Filosófica
407 0 3

СБОГУВАНЕ СЪС СЕБЕ СИ

 

Днес съм малко тъжен аз,

днес е време за раздяла,

казвам сбогом с чужд ми глас,

махвам със ръката вяло.

 

Днес сбогувам се със свойто аз –

свойто аз от миналия ден,

свойто аз от миналия час,

свойто аз от миналия плен.

 

Днес забравям всеки блян,

всяка вяра и химера,

казвам сбогом замечтан

и забравям свойто вчера.

 

Днес не съм, какъвто бях преди,

може би и утре ще съм друг,

друга вяра в моите гърди

ще ме мами с топлия си звук…

 

Днес съм друг човек, нали?,

утре друг ще бъда също,

от раздялата боли…

на раздяла се прегръщам.

© Раммадан Л.К. Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • А всъщност утре е забравеното вчера.Не слушай думите на един песимист!
    Поздрав!
  • Благодаря. Всяка промяна е за добро, така израстваме.
  • Дано е за добро. Нека обновлението да озари дните и същността ти!
Propuestas
: ??:??