21 sept 2010, 23:01

Сбъдване 

  Poesía » De amor
706 0 10

Бледнее слънцето,

аз идвам с пуснати коси,

пристъпвам тихо в робата си бяла.

Целувка есенна,

два чифта питащи очи

и търсещите пръсти до премала.

Нощта бледнее

и пак се вдига мрак,

настъпва утро с обич нажежено.

Денят надзърта,

с дъх ме будиш пак...

дали бе сбъдване от Него подарено.

 

 

© Валка Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??