27 ago 2009, 13:02

Сбъдване 

  Poesía » De amor
1409 0 22

 

 

Ти ме гледаш насреща ,

завързал сърцето си,

с вятърна мисъл прегърнал деня.

Уж  към  мене пристъпяш ,

а си толкоз далече. Не се отказвай!

Ще те  чакам  тук!

От сега!

Ще ти шепна "обичам те",

напук  на  всяко отричане

да  усетя  с теб  любовта.

Път към  случване търсим,

всяка крачка тежи ни.

Спомен парещ от стара  вина.

Но когато сме двама поели

за срещата, ще я сбъднем - 

тази последна мечта.

Твърде дълго в очакване,

в тихо безвремие

преоткривахме  себе си...

 

Ще се срещнем ли накрая?!

Да?!

© Юлиана Асенова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??