31 jul 2009, 0:45

Сценарий 

  Poesía
583 0 1

Безкрайна сцена от неопределеност.

Първо действие:

Аз съм сам и крача под звездите мрачен.

Второ действие:

Сега сме двама - вплели ръце и погледи усмихнати.

Трето действие:

Вече трима, или четирима, разкъсвани от ревност.

Четвърто действие:

Много сме. Сякаш Содом и Гомор наведнъж

и онази дискотека "Оргазъм".

Прощаваме си засрамени.

Пето дeйствие:

Пак съм сам, като в първо действие,

но публиката е на крака и в екстаз ръкопляска,

припознала себе си в мен.

© Красимир Георгиев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Фен съм ти вече!

    ...публиката е на крака и в екстаз ръкопляска,

    припознала себе си в мен.

    Познато, колко познато!
Propuestas
: ??:??