Безкрайна сцена от неопределеност.
Първо действие:
Аз съм сам и крача под звездите мрачен.
Второ действие:
Сега сме двама - вплели ръце и погледи усмихнати.
Трето действие:
Вече трима, или четирима, разкъсвани от ревност.
Четвърто действие:
Много сме. Сякаш Содом и Гомор наведнъж
и онази дискотека "Оргазъм".
Прощаваме си засрамени.
Пето дeйствие:
Пак съм сам, като в първо действие,
но публиката е на крака и в екстаз ръкопляска,
припознала себе си в мен.
© Красимир Георгиев Всички права запазени
...публиката е на крака и в екстаз ръкопляска,
припознала себе си в мен.
Познато, колко познато!