Това, че теб те няма вече,
направи математиката друга.
Изкуството е тъй далече,
а римата ми пак нечута.
Това, че теб те няма вече,
превърна животa ми в Утопия.
От мен тъй лесно се отрече
и остави ме във Нищото да „гния“.
Но знаеш ли, като се замисля...
- това, че си замина,
бе най-гениалният ти сценарий!
© Виктория Георгиева Todos los derechos reservados