12 jul 2024, 9:57

Сцената на моята Любов 

  Poesía » Erótica
228 0 2

Obra no adecuada para menores de 18 años

Езичето не спира

да намира
най-вкусните места
в страстта.

Ръцете ми немирни
са безпирни
и галят най-горещите ти зони
с прекрасни форми...

И с всичко мое тъй е, без умора
лети в простора
на твоята вселена -
Актьор съм аз, а ти си моя сцена!...

01.07.2024.

© Георги Каменов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??