7 abr 2006, 19:43

Сцената ни събра... 

  Poesía
607 0 0
С теб бяхме артисти в пиеса,
всякаш стъпвахме по бяло платно,
и с точност се вдигна завесата,
и блесна вълшебен декор.

Почуствах аз пулса
.. на хората,
с ръкопляскания
... в едно...

И не помнех аз първата дума,
и изтръпнах... в миг.
Усмивките много ме стоплиха,
и ето, че текста е жив...

И ти се усмихна отсреща,
протегна в мрачната зала ръка,
един прожектор в лицата ни светна
и хорския вопъл тишината превзе.

© Надя Георгиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??