15 abr 2017, 16:47

Счупени клавиши 

  Poesía » De amor
728 1 3

Точно, като старото пияно, горе на тавана
Хваща прах сърцето ми
 С бели и черни клавиши обсипваш душата ми, преди струна
Сега фалшив звук, имам нужда от настройка 
А така е мелодично
Имам стара , някаква нота подхвърлена безразлично
Изсвири последен акорд, aз няма да пея
До болка стихът е познат.
Някак си "До " не излиза и смешно звучи – oбъркан клавиш.
Високи и ниски тоналности пак ми липсва едно "Ми"
Обичам те – позната мелодия,
а тихо нашепваш с присвити рамене –

"Ми..."
Eто къде е, взетата нота, сега едно

"До"

до теб, до мен, до нас.

Не Ни достига...



 

© Мила Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??