19 ene 2006, 20:30

Счупеното огледало 

  Poesía
907 0 1

Счупено огледало.
Едно отричащо себе си лице.
Едно разбито сърце.
Чисто отвращение.
Една паднала сълза.
Почервенели очи.
Почти затворена уста.
Една отишла си година.
Зареден пистолет.
Изчезнал страх.
Окървавена стена...
Едно счупено огледало...

© Лора Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??