19 ene 2006, 20:33

Сделка с дявола 

  Poesía
1242 0 3
Още една безсънна нощ.Опитвам се да не дишам.
- "Не дишай!"
Пребледнявам!...
Драскам някакви думи на лист хартия,за да можете да ги прочетете по-късно.
-"Кажи им за твоето падение!"
Думи - символи на безумието,написани,за да внесат яснота.
- "Остави ги да видят!"
Гласът шепнеше в ухото ми.Не е за вас - вие не трябва да чуете!
Игнорирам ви!Просто ще подпиша!
Моят договор с Дявола.Моето придвижване към Сатаната.
- "Забрави ги!"
Забравям ви!
Моята надгробна плоча е надписана!
Моят живот е забравен!
Един живот за живота!

© Лора Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??