9 nov 2005, 20:50

Сделка с любовта ти 

  Poesía
932 0 1
Върни дима обратно в цигарата,
и пепелта в малката бяла хартийка,
върни цвета на тютюна
и запали я наново за мен..

Тогава ще върна сълзата ти
взета на заем в ноща,
ще я оставя обратно в очите ти,
ще я запечатам с целувка една..

Така ще забравя,че съм обичана
и все пак съм тук и сама..
ще те изтрия с мъничка гумичка
от теб не ще оставя и следа... 

© Тони Димитрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Харесва ми подхода ти!поздравления от мен!Впечатляваща идея!
Propuestas
: ??:??