21 jun 2015, 20:29  

Себе си не ще преживея 

  Poesía » De amor
429 0 0

"Преживях те!" -

Хиляди пъти ли да ти го кажа?

... остана си наум,

глас не ми достигна пред теб да го изкажа.

Само силно съжалявам...

не теб, а себе си -

отново,

че в живота нямам нищо вълнуващо и ново.

Само тишина.

И плясък от криле на птици,

отлитащи в безкрая... 

И светлина, горяща моите зеници,

озаряваща и празнотата на деня.

Преживях те теб! А себе си?

Не осъзнах кога изгубих...

мене си!?

Не, в стаята не е напълно пусто,

нали все пак аз съм там,

но животът ми влязъл е във русло

и отричам себе си и аз.

Преживях те, но аз имам още да живея

и макар за теб да спрях...

ще намеря идеал, за който да копнея!

~Десислава К.~

 

© Десислава Консулова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??