22 feb 2022, 13:26

Седмица 

  Poesía » De amor
215 0 0

Понеделник ме обичай, ей така!

Вторник ще е с шоколад и рози,

сряда стой пред входната врата,

четвъртък само диалози!

В петък ми се разсърди,

в събота повтаряй "има време"..,

неделя даже ме мрази...

 

понеделника не ми отнемай!

 

 

 

 

 

© Гергана Караджова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??