Feb 22, 2022, 1:26 PM

Седмица 

  Poetry » Love
256 0 0

Понеделник ме обичай, ей така!

Вторник ще е с шоколад и рози,

сряда стой пред входната врата,

четвъртък само диалози!

В петък ми се разсърди,

в събота повтаряй "има време"..,

неделя даже ме мрази...

 

понеделника не ми отнемай!

 

 

 

 

 

© Гергана Караджова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??