5 mar 2008, 16:33

Седни до мен 

  Poesía
1185 0 12
Ела, любов, в съня ми, до леглото,
да ме погалиш нежно по челото,
да ме събудиш с твоите целувки,
да ме разсъниш с ласки и милувки.
Да ми разкажеш приказки омайни,
да споделим желанията тайни,
които пазим скрито във душите,
желания, родени във мечтите.
Ела, любов, да потушим гнева,
събираната болка през деня.
Седни до мен, хвани  ме за ръката,
така в съня си ще прогоня  самотата.

© Нели Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??