Mar 5, 2008, 4:33 PM

Седни до мен 

  Poetry
1186 0 12
Ела, любов, в съня ми, до леглото,
да ме погалиш нежно по челото,
да ме събудиш с твоите целувки,
да ме разсъниш с ласки и милувки.
Да ми разкажеш приказки омайни,
да споделим желанията тайни,
които пазим скрито във душите,
желания, родени във мечтите.
Ела, любов, да потушим гнева,
събираната болка през деня.
Седни до мен, хвани  ме за ръката,
така в съня си ще прогоня  самотата.

© Нели All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??