20 dic 2008, 9:50

Сега 

  Poesía » De amor
616 0 4

A трябва ли все да копнея

и образа твой да попивам

от спомена, който ме грее,

но често мен тъй обезсилва...

 

Как искам докрай да науча

урока по „днешно живеене”.

Потока свещен да отключа

на ... Този Момент. Заедно с тебе.                        

 

Сега да почувствам душата ти.

Не утре. Не в спомен да тлея...

Дали ще успея аз някога

с Настоящето да се гордея?!

 

© Мария Радкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??