23 oct 2015, 9:56

Сега 

  Poesía » De amor
378 0 0

Не бързай !

Обичай ме бавно.

Не спирай, гушни ме.

Грабни ме без да ме жалиш.

Обичай ме сляпо, покорно, без думи.

Целувай ме жадно.

Целувай ме топло.

Целувай ме с мисли с нокти с мигли.

Остави ми следи.

Целувай ме с пръсти...

рисувай в душата ми и нищо не казвай.

Времето спри.

Сега...

сега ме целувай,

че утре може да няма.

© Младен Митов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??