Не бързай !
Обичай ме бавно.
Не спирай, гушни ме.
Грабни ме без да ме жалиш.
Обичай ме сляпо, покорно, без думи.
Целувай ме жадно.
Целувай ме топло.
Целувай ме с мисли с нокти с мигли.
Остави ми следи.
Целувай ме с пръсти...
рисувай в душата ми и нищо не казвай.
Времето спри.
Сега...
сега ме целувай,
че утре може да няма.
© Младен Митов All rights reserved.