29 mar 2007, 23:07

Сега ли  

  Poesía
609 0 1
Все едно и също се повтаря . Като леден вятър душата ми сковава . Тръгвам през пустошта и не гледам накъде вървя . И в тебе да се блъсна, дали ще разбера ? Само мрака ме прегръща и в реалността ме връща . Безкрайно ми се струва в мрака да се върна или след теб да тръгна .

© Гергана Алексиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??