29 мар. 2007 г., 23:07

Сега ли  

  Поэзия
608 0 1
Все едно и също се повтаря . Като леден вятър душата ми сковава . Тръгвам през пустошта и не гледам накъде вървя . И в тебе да се блъсна, дали ще разбера ? Само мрака ме прегръща и в реалността ме връща . Безкрайно ми се струва в мрака да се върна или след теб да тръгна .

© Гергана Алексиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??