14 may 2006, 11:55

Сега ме обичай 

  Poesía
646 0 4
Искам да ме обичаш,
но не утре... обичай ме днес!
Такава, каквато съм ме поискай,
безименна и без адрес.
Люби  със цялата обич в душата си,
не ме жали, потърси в този ден
онази обич в сърцето си,
която си пазил за мен!
Че утре е късно, далечно,
дори утре от това да боли.
Нека се случи всичко мечтано,
откупено с моите сълзи.
И аз прашинка във необятното
до тебе да стигна с лъчи,
които пронизват времето
със своите чисти мечти.
За обич е гладна душата ми,
по теб от любов тя трепти
от толкова много копнежи,
като камбана звъни.
Искам сега да ме обичаш
със всичките мои мечти!
Когато решиш да си тръгнеш,
със себе си ме вземи!
 

© Евгения Тодорова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??