СЕГА МЕ РАЗПЛАКА ТЯ
Няма вече Ние,няма вече Аз и Ти,
От сега нататък има Вие,отсега има Тя и Ти.
Може би вината е във мене,
може би виновната е Тя,
но сякаш още съм до тебе,
а всъщност там застанала е Тя.
Повтаря ти, че те обича,
повтаря ти, че искрена е Тя.
Аз никога не казах колко те обичам,
не ти признах, че без теб не мога да заспя.
Не вярвах, че за мъж отново ще заплача,
може би не си виновен ти, а тя.
Но факт e, че от години аз не плача,
а сега ме разплака Тя.
© Пандора Todos los derechos reservados